На Тернопіллі у Підволочиську відбулося відкриття нового приміщення районного казначейства

На Тернопіллі у Підволочиську відбулося відкриття нового приміщення районного казначейства

24.06.17 12:21 0 544
На відкриття нового приміщення районного управління державної казначейської служби України у Підволочиську чекали близько 9 років, а саме з 2008 року. Нині ж завдяки солідарності районної влади та об'єднаних територіальних громад, які виділили зі своїх бюджетів кошти, успішно вдалося завершити всі роботи. Саме тому спеціально на відкриття казначейства запросили голову Державної казначейської служби України Тетяну Слюз, голову Тернопільської ОДА Степана Барну та голову Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука.

Як наголосила Тетяна Слюз, органи казначейської служби покликані забезпечувати виконання важливих фінансових функцій держави. Тому створення належних умов роботи всіх територіальних органів є необхідним для належного ефективного оперативного виконання казначейською службою своїх повноважень, адже від них залежать практично всі сфери життєдіяльності країни.

«Раніше працівники казначейства знаходилися у приміщенні Підволочиської районної ради, а там не завжди було комфортно. Та й, зрештою, повинні бути створені відповідні умови не лише для казначеїв, а й для клієнтів. Тепер же у зв'язку з відкриттям нового приміщення, ці умови будуть», – зазначила Тетяна Слюз.

Власне, отримати нове приміщення стало можливим завдяки реформі децентралізації. Оскільки новостворені громади отримали значну фінансову підтримку для реалізації місцевих проектів.

«Однією із цілей реформи децентралізації є максимальне наближення послуг до громадян. Саме тому для нас було дуже важливо відкрити нового приміщення районного управління державної казначейської служби, аби максимально допомогти громадам Підволочиського району у плані їхньої фінансової політики, реалізації спільних проектів з органами державної влади і місцевого самоврядування. Гадаю, що відкриття оновлених казначейських відділень в області буде лише підсиленням кроків, які ми здійснюватимемо в рамках стратегії децентралізації паралельно з послугами безпеки. Зокрема, йдеться про створення цього року ще близько десяти місцевих поліцейських станцій, а також плануємо відкрити п'ять пожежних станцій», – підкреслив Степан Барна.

При цьому, як додав голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, тепер казначеї Підволочиського району мають змогу у кращих умовах виконувати покладені на них обов'язки та забезпечувати високу якість роботи та комфорт для клієнтів, які обслуговуються у районному управлінні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: На Волині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ