В прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Особливості організації державної служби в органах прокуратури в умовах законодавчих змін»    23 червня,у день державної служби України в прокуратурі Закарпаття проведено

В прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Особливості організації державної служби в органах прокуратури в умовах законодавчих змін» 23 червня,у день державної служби України в прокуратурі Закарпаття проведено

24.06.17 12:04 0 639
23 червня, у день державної служби України в прокуратурі Закарпаття проведено навчально-методичний семінар на тему: «Особливості організації державної служби в органах прокуратури в умовах законодавчих змін». На запрошення прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка приїхали викладачі Національної академії прокуратури України та представники міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях, Національної академії прокуратури України. У заході взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники, державні службовці апарату прокуратури області та місцевих прокуратур.

Відкриваючи семінар, прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк, привітав державних службовців з їхнім професійним святом. Він наголосив, що високий професіоналізм та відданість справі кожного державного службовця – це запорука побудови сильної незалежної держави, забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади. «Впевнений, що ваша діяльність, яка базується на принципах дотримання верховенства права, високого професіоналізму та доброчесності, дасть можливість втілити в життя позитивні зміни в прокуратурі. Висловлюю вам велику вдячність за самовіддану та чесну працю, старанність при виконанні поставлених завдань. А сьогоднішній семінар сприятиме вашому вдосконаленню та підвищенню кваліфікації».

Відтак, начальник відділу підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців органів прокуратури Національної академії прокуратури України, кандидат юридичних наук, доцент Наталія Наулік розповіла присутнім про новели законодавства що стосуються державної служби України, правовий статус керівника державної служби в місцевій прокуратурі, а також про правила ділового спілкування державного службовця та прокурора.

Старший викладач відділу підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців органів прокуратури Національної академії прокуратури України, кандидат юридичних наук Анатолій Горзов докладно зупинився на темі дисциплінарної відповідальності державних службовців органів прокуратури.

Про порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби та призначення на посаду, учасники семінару дізналися від заступника начальника міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Миколи Трофіменко.

Начальник відділу роботи з кадрами прокуратури Закарпатської області Людмила Гангур зупинилася на темі етичних засад діяльності державних службовців органів прокуратури, а прокурор відділу роботи з кадрами прокуратури області Наталія Ердик розказала про порядок ведення і зберігання особових справ державних службовців та про актуальне питання оформлення і облік відпусток.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кадрові зміни
Наступна новина: Степан Барна вручив Подяку ...

КОМЕНТАРІ