Закарпаття: судитимуть дітей,які вбили рідну матір їм загрожує від 15 років за гратами до довічного ув`язнення     Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт відносно юнака і його неповнолітньої сестри,які здійснили жорстоке вбивство власної

Закарпаття: судитимуть дітей,які вбили рідну матір їм загрожує від 15 років за гратами до довічного ув`язнення Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт відносно юнака і його неповнолітньої сестри,які здійснили жорстоке вбивство власної

24.06.17 12:35 0 649
Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт відносно юнака і його неповнолітньої сестри, які здійснили жорстоке вбивство власної матерії.

У лютому цього року область облетіла страшна звістка – в Хусті діти вбили рідну матір.

Наразі кримінальне провадження за цим фактом вже завершено та направлено з обвинувальним актом до суду.

Слідством встановлено, що мешканці м. Хуст - повнолітній хлопець разом з своєю неповнолітньою сестрою, домовились про вбивство матері. Вночі у власному помешканні, вони спочатку нанесли їй множинні удари по тілу дерев’яним предметом, а потім ножем в область шиї. Після чого, для впевненості, донька накрила подушкою обличчя матері та утримувала поки жінка не перестала подавати ознак життя.

У подальшому діти загорнули тіло у ковдру, принесли до берегу річки, роздягнули матір та зіштовхнули її у воду.

Під час досудового розслідування здобуто беззаперечні докази вчинення ними злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

За скоєне вбивство юнаку загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі, а його неповнолітній сестрі - позбавлення волі на строк до 15років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі з’явиться ...
Наступна новина: Печеру на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ