На Тернопільщині стартував десятий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича – 2017»

На Тернопільщині стартував десятий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича – 2017»

25.06.17 10:03 0 675
Турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича – 2017» проводиться до Дня молоді та присвячений 75-річчю створення УПА. Змагання традиційно відбуваються за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації та з ініціативи голови ОДА Степана Барни.

«шня гра – це один з етапів святкування Дня молоді та 75-тиріччя заснування УПА. Зараз національно-патріотичне і військове виховання дітей та молоді дуже актуальні, адже наша країна перебуває на стадії війни, а такі заходи як сприяють вихованню молоді. Це дві події, де ми можемо згадати наших героїв, наше минуле, бо як кажуть, хто не знає свого минулого, той не має майбутнього», - зазначив начальник відділу сім'ї та молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний.

За його словами, обласна державна адміністрація завжди підтримує подібні заходи. «Ми завжди готові підтримувати такі заходи і приймаємо в них активну участь. Цього року наша команда від обласної адміністрації складається з п'яти осіб. Дуже тішить, що кількість учасників щорічно збільшується. шня гра об'єднала 13 команд учасників з Тернопільської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей», - наголосив він.

У майбутньому гру планують проводити не лише у Тернополі, а й в районних центрах області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ознак хорошого ресторану

КОМЕНТАРІ