У Тернопільській ОДА обговорили пропозиції та зауваження щодо роботи бізнес-інкубатора

У Тернопільській ОДА обговорили пропозиції та зауваження щодо роботи бізнес-інкубатора

27.06.17 12:00 0 518
З метою взаємодії органів державної влади та бізнесу, врахування думки і пропозицій представників бізнес-середовища області під час реалізації політики щодо створення умов для розвитку бізнесу, формування сприятливого бізнес-клімату та розбудови інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва в області у Тернопільській ОДА обговорили проект Положення про конкурсний відбір на участь у Програмі інкубації (розміщення або отримання переліку певних видів послуг в бізнес-інкубаторі). Захід відбувся 26 червня під головування заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Ігоря Вонса.

Під час обговорення учасники заходу активно долучилися до опрацювання вищезазначеного Проекту положення, озвучили свої пропозиції та зауваження щодо механізму його реалізації.

Наступним етапом започаткування роботи бізнес-інкубатора стане спільне напрацювання з органами державної влади та обговорення з представниками бізнес-середовища області переліку певних видів послуг (інформаційно-консультативних та навчальних), що згідно з Положенням про конкурсний відбір на участь у Програмі інкубації (розміщення та/або отримання переліку певних видів послуг в бізнес-інкубаторі) увійдуть до зазначеної Програми інкубації.

У той же час ведеться відповідна організаційна робота щодо укладання Угод про співпрацю з бізнес-інкубатором між територіальними органами центральних органів виконавчої влади області, структурними підрозділами облдержадміністрації, науковими та банківськими установами, а також бізнес-асоціаціями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчан заклакають ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ