Спеціалісти Чернігівського міського центру соцслужб проводять профілактичні бесіди з підлітками

Спеціалісти Чернігівського міського центру соцслужб проводять профілактичні бесіди з підлітками

28.06.17 16:00 0 748
Минулого тижня працівники Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом із студентами – практикантами II та III курсу Чернігівського національного технологічного університету відвідали обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений гай».

Метою заходу була профілактика соціально-небезпечних хвороб, подолання шкідливих звичок, збереження репродуктивного здоров'я, пропаганда здорового способу життя з нагоди Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу.

У ході проведення профілактичної роботи із підлітками лектори ознайомили їх із статистикою щодо скоєних правопорушень у місті цього року, закликаючи при цьому бути мудрими і виваженими у своїх вчинках. Адже основною причиною скоєння злочинів та правопорушень серед неповнолітніх є вживання алкогольних та психотропних речовин. Спеціалісти в ході бесіди наводили конкретні негативні приклади підлітків та молоді, які «скотилися із соціальних сходинок», втративши найцінніші речі - здоров'я, повагу та благополучне майбутнє через зловживання алкоголем та наркотиками.

По завершенню інформаційно-просвітницької профілактичної роботи учасники заходу отримали рекламну продукцію центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Проект нового ...
Наступна новина: Группа площадок B2B: Что ...

КОМЕНТАРІ