У Тернопільській ОДА відбувся семінар для фахівців у сфері діловодства та архівної справи

У Тернопільській ОДА відбувся семінар для фахівців у сфері діловодства та архівної справи

28.06.17 09:16 0 601
З метою підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за діловодство та архівну справу в органах виконавчої влади, установах, організаціях і підприємствах області, 26 червня у Тернопільській обласній державній адміністрації відбувся семінар. 104 особи взяли участь у навчанні, що відбулося у рамках щорічного короткотермінового тематичного семінару за темою «Організація діловодства та архівної справи в установі».

Захід організував та провів державний архів області спільно з Тернопільським регіональним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Працівники відділу формування Національного архівного фонду та діловодства провели чотири заняття із демонстрацією методичних слайдів за темами: «Організація діловодства та архівної справи в установах»; «Складання і оформлення описів справ структурного підрозділу. Порядок складання річних розділів зведених описів справ установи»; «Складання акту про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, строк зберігання яких закінчився»; «Вимоги до оформлення справ, що підлягають архівному зберіганню».

Про можливість упорядкування документів установ на договірній основі проконсультувала завідуюча відділом науково-технічного опрацювання документів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ