Що потрібно для того,щоб стати справжнім рибаком?

Що потрібно для того,щоб стати справжнім рибаком?

29.06.17 14:20 0 1863

Риболовля сьогодні - це одне з тих занять, яке доступне і багатіям, і людям з невеликим достатком. Головне - бажання, снасті і певний багаж знань. Звичайно, в дрібній річці або ставку не спіймаєш акулу або п'ятикілограмову форель, але ж не заради цього сучасні люди займаються риболовлею. Адреналін і азарт - ось те, що в будь-який час року, в будь-яку погоду тягне багатьох до ближніх і далеких водойм.

Рибалки черпають інформацію з різних джерел. Це:

  • журнали;
  • телевізійні передачі;
  • чужий досвід;
  • інтернет-ресурси.

Віртуальних порталів про риболовлю сьогодні безліч. Один з них - це https://vsegdanarybalke.ru, який відрізняється приємним дизайном і немислимою кількістю корисної інформації.

Не важко буде отримати повчання і слушну пораду від більш досвідченого власника спінінга і блешні. Хтось здивується, як багато жінок вважаються повноправними професіоналами в цьому азартному занятті, хоча стереотипи говорять нам про зворотне. Дами, що відрізняють воблер від блешні, часто дають фору самим завзятим рибалкам-чоловікам.

Рибна ловля вважається доступною розвагою для будь-якого віку. Її можна поєднати з поїздкою на природу або на дачу. Хтось поєднує відпустку з подорожжю до далеких берегів, щоб зловити екзотичну рибину величезних розмірів. Новачки ж задовольняються малим. Для них набагато важливіше дізнатися про види вудок і приманок, методи лову, відмінності снастей, риб, що мешкають в найближчих водоймах і про те, як їх зловити. Рибалка-початківець здивується тому, як багато тонкощів і нюансів в такій, здавалося б, нескладній справі. Якщо хтось вперше зважиться вийти на лід, його засиплють корисними порадами завзяті любителі підлідної ловлі. Без ехолота, бура і теплозберігаючого одягу в цьому випадку взагалі не обійтися.

Магазинні полиці зараз буквально ломляться від великої кількості всіляких аксесуарів, снастей, пристосувань, костюмів. Ну як тут втримаєшся?

Досвідчені любителі зимових рибалок вважають, що найперший і самий останній лід - це те, заради чого взагалі варто чекати осені та весни. Все інше - це марна трата часу. Але кожні вихідні вони збирають все необхідне і відправляються до водойм крізь хуртовину, заметіль і лютий мороз.

У будь-якому випадку, якщо ви, прочитавши ці рядки, твердо вирішили обзавестися всіма необхідними снастями і в найближчі вихідні рвонути на річку, удачі вам і відмінного клювання. Новачкам, зазвичай щастить по-крупному.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: З чого почати ремонт ...

КОМЕНТАРІ