В Тернополі сергій Надал взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції

В Тернополі сергій Надал взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції

30.06.17 11:17 0 462
Напередодні Дня Конституції на Театральному майдані Тернополя відбулися урочисті заходи, участь у яких взяли тернополяни, громадські активісти та очільник Тернополя Сергій Надал.

Звертаючись до присутніх міський голова зазначив, що 28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. А обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову, українську державу.

«Це свято кожного з нас, незважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою цінністю у державі, - зазначив Сергій Надал. - Ми маємо пам’ятати, що нас святий обов’язок реалізувати на практиці основні принципи Конституції України. З часів Пилипа Орлика змінилося небагато. Сильна громада та максимальна самоврядність — це головні передумови, котрі змусять усіх цінувати і поважати Основний закон. Тож нехай День Конституції додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громади Тернополя».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вберегти дітей від ...
Наступна новина: ПриватБанк не вводитиме ...

КОМЕНТАРІ