Голова Тернопільської ОДА продовжує діалог з громадою: програма «Акценти тижня» за 22 червня 2017 року

Голова Тернопільської ОДА продовжує діалог з громадою: програма «Акценти тижня» за 22 червня 2017 року

30.06.17 12:05 0 513
Традиційна телезустріч голови Тернопільської ОДА Степана Барни та громади відбулася у програмі «Акценти тижня», що виходить щочетверга о 18.30 на телеканалі ТТБ (тепер Тернопільська філія НСТУ – ред.).

Під час програми обговорили актуальні питання краю, серед яких — відбір проектів, що фінансуються з Фонду Регіонального розвитку. Процес відбору проектів триває рік, конкурс був оголошений ще у жовтні минулого року. Відбулося близько 10 засідань робочої групи і процес відбору відбувався максимально прозоро.

Також серед пріоритетів діяльності Тернопільської ОДА — вирішення проблематики довгобудів. Зокрема, завершення будівництва Гориглядівської школи, яке розпочалося ще у 1992 році.

Пріоритетом залишається й питання впровадження заходів з енергоефективності, а також покращення інфраструктури територіальних громад. У планах — реалізація неординарного проекту — відновлення гребного каналу на Тернопільському ставі. Крім цього, актуальним залишається будівництво очисних споруд та вирішення екологічних проблем області. Про це та інше – детальніше у відео.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині довічне ...
Наступна новина: Чернівці: Автобусний ...

КОМЕНТАРІ