Працівники Пенсійного фонду співпрацюють з об’єднаними територіальними громадами Тернопільщини

Працівники Пенсійного фонду співпрацюють з об’єднаними територіальними громадами Тернопільщини

30.06.17 12:25 0 467
У Коцюбинській об'єднаній територіальній громаді Гусятинського району Тернопільської області відбулося відкриття віддаленого робочого місця для працівника управління Пенсійного фонду. У заході взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, начальник Теребовлянського об'єднаного управління Людмила Сідляр та голова Коцюбинської об'єднаної територіальної громади Іван Воробець.

У кабінеті створено комфортні умови для відвідувачів, обладнано робоче місце з вільним доступом і довідковий стіл, де розміщено інформаційні матеріали з питань діяльності Пенсійного фонду, спеціаліст управління забезпечений необхідним обладнанням, комп'ютерною технікою.

Ігор Москалик наголосив, що метою тісної співпраці з територіальною громадою є покращення якості обслуговування громадян. Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи зможуть отримати консультації з усіх питань, що належать до компетенції Пенсійного фонду, зокрема щодо порядку призначення, перерахунку та виплати пенсій, роз'яснення норм чинного законодавства у сфері пенсійного забезпечення, не відвідуючи при цьому управління Фонду.

Тернопільська область займає перше місце в Україні по кількості об'єднаних територіальних громадах. В області створено 39 таких громад, з яких у п'яти створені робочі місця для працівників Фонду.

Коцюбинська територіальна громада створена в результаті добровільного об'єднання трьох сіл. На території громади проживає понад 2 тисячі громадян, з них 633 пенсіонери.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ