Степан Барна: Ми працюємо над тим,щоб кожен боєць АТО отримав земельну ділянку

Степан Барна: Ми працюємо над тим,щоб кожен боєць АТО отримав земельну ділянку

30.06.17 16:11 0 642
29 червня двадцять чотири учасники АТО отримали у власність земельні ділянки в напрямку автодороги Львів-Тернопіль. Документи воїнам та їхнім родинам вручив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

За його словами, програма виділення земельних ділянок для учасників антитерористичної операції та їхніх родин продовжується.

«Ми працюємо у тому напрямку, щоб кожен солдат отримав свою землю. У нас була принципова позиція, що ця ділянка має бути передана у власність демобілізованим солдатам. Процес розподілу відбувався максимально прозоро та публічно. Тих, кому виділити землю, обирали хлопці, які служили у зоні АТО. Також документи проходили комісію з відбору, яка працювала два місяці при Тернопільській обласній державній адміністрації», - наголосив очільник області.

Також Степан Барна зазначив, що на місці, де воїни отримали землю, виникне своєрідне військове містечко, адже більше 800 солдат отримають тут земельні ділянки.

За даними ГУ Держгеокадастру у Тернопільській області, на даному масиві надано 830 дозволів на розроблення землевпорядної документації, більше 300 ділянок перебувають у приватній власності, решту заяв на опрацюванні.

Довідково:

На від учасників АТО та членів їхніх родин надійшло 5 701 звернення про виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва. За результатами опрацьованих заяв, прийнято 4789 первинних дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведених ділянок у власність, решта – на розгляді.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ