У День Конституції жителям Тернопільщини влаштували свято для душі

У День Конституції жителям Тернопільщини влаштували свято для душі

30.06.17 13:26 0 576
Важливий і знаменний для України день – День Конституції, тернополяни та жителі області відзначили по-особливому. І завдяки духовному оркестру та виставі «Запорожець за Дунаєм» змогли збагатитися не тільки душа, збагатилися й враження, думки та емоції.

Зокрема, на центральні площі міста – на Театральному майдані, тернополян та гостей міста вітав духовний оркестр, який виконував чудові, проникаючі композиції. Власне, музика, яка лунала далеко за межами площі, скликала до себе багатьох перехожих. І буквально через кілька хвилин навколо музикантів зібралося чимало слухачів, які не приховували свого позитивного настрою та посмішок на обличчі.

«Тернополяни отримали задоволення, – ділилися згодом одні із одними. – Давно у місті такого не було. Саме тому цю практику потрібно продовжувати, адже життя коротке й швидкоплинне. А людям потрібні такі відради…».

Утім, це далеко не всі сюрпризи, які були заготовлені заздалегідь, спеціально до 21-ої річниці Дня Конституції. Тернопільський академічний обласний драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка відчинив свої двері для перегляду безкоштовної вистави «Запорожець за Дунаєм». Власне, ні для кого не було несподіванкою, що зала буде переповненою, а овації, які щоразу здіймалися для акторів на сцені, заповнюватимуть собою кожну клітинку й кожен куточок.

Саме тому, як поділилися враженнями уже після виступу актори, які брали участь у виставі, для артистів найбільше свято, коли вони на сцені. «Тому коли країна святкує, на сцені святкуємо й ми. Нам приємно, що мистецтвом цікавляться, а тому із задоволенням ділимося своєю енергією та творчістю із глядачами», – наголосили вони.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Депутати міської ради ...

КОМЕНТАРІ