21 сесія Чернігівської міської ради розпочалася з нагороджень та обрання секретаря міської ради

21 сесія Чернігівської міської ради розпочалася з нагороджень та обрання секретаря міської ради

30.06.17 15:15 0 606
Пленарне засідання 21-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання розпочалось з нагородження працівників Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області за високий професіоналізм під час погашення пожежі на міському сміттєзвалищі 18 червня. За повідомленням міського голови встановлено, що це був навмисний підпал. Втім, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій змогли за декілька годин ліквідувати цю пожежу. За сумлінну службу в ім'я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджений підполковник служби цивільного захисту ДАСЮК Дмитро Павлович, старший помічник начальника зміни (з питань оперативного реагування) оперативно-координаційного центру Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області.

За сумлінну службу в ім'я незалежної України Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

- рядовому служби цивільного захисту БУШТРУКУ Роману Васильовичу, пожежному-рятувальнику 2 державного пожежно-рятувального поста (м. Чернігів) 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області;

– старшому сержанту служби цивільного захисту ГУРСЬКОМУ Олександру Михайловичу, пожежному-рятувальнику 2 державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів) 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області;

– прапорщику служби цивільного захисту ДУЖЕНКУ Ярославу Анатолійовичу, водію 2 державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів) 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області ;

– капітану служби цивільного захисту КАЛМИКОВУ Євгену Юрійовичу, начальнику караулу 2 державного пожежно-рятувального поста (м. Чернігів) 1 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області.

Під час пленарного засідання також було відзначено, що з нагоди Дня Конституції України Указом Президента України Петра Порошенка Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Нагорода присвоєна за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм. Про це йдеться в Указі Президента України.

Владислав Атрошенко:

- Я надзвичайно вдячний Президенту України за таку нагороду. Я хочу сказати, це наша спільна нагорода - депутатського корпусу, який працює на благо міста, а також, всіх керівників і працівників місцевого самоврядування.

Депутати підтримали пропозицію міського голови розглянути першим питання про обрання секретаря міської ради.

Владислав Атрошенко на розгляд депутатського корпусу вніс кандидатуру Максима Черненка:

Черненок Максим Петрович народився 25.01.1977, закінчив Національну юридичну академію імені Я. Мудрого. Доцент кафедри кримінального права та правосуддя Чернігівського національного технологічного університету. Посада в міській раді - голова постійної комісії з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції, представник фракції ПП "Наш край".

У зв'язку з тим, що всі питання порядку денного попередньої 20-ї сесії були розглянуті, додаткових проектів рішень про включення до порядку денного не надходило, 20 сесію міської ради 7 скликання міський голова оголосив закритою. Про це він повідомив перед початком 21-ї сесії міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна: Діяльність ...

КОМЕНТАРІ