Навіщо потрібна Smart TV приставка для телевізора?

Навіщо потрібна Smart TV приставка для телевізора?

01.07.17 15:27 0 1387

Телевізор сьогодні - це одна з головних прикрас і розваг у домі сучасної людини. Перегляд улюблених фільмів, телепередач, новин - це лише частина того, навіщо його використовують. Але останнім часом багато хто воліє дивитися навіть телебачення на ПК. І це з легкістю можна пояснити - той функціонал, який пропонує нам комп'ютер, звичайному «ящику» навіть і «не снився».

Розумна ТВ приставка

Виробники hi-end техніки уважно стежать за змінами на ринку і результатом їх роботи стала поява телевізійних Smart приставок. Проте, далеко не всі люди знають, що це таке. Далі, ми спробуємо розібратись що це таке і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину http://adtv.com.ua/ (тут, до речі, ви можете придбати Smart TV приставку на будь-який смак і гаманець).

Функціонал звичайного телевізора не особливо змінювався останні 10 - 20 років. Звісно ж, канали він почав ловити набагато краще і вже вміє їх сам знаходити, деякі моделі навіть «чують» радіо. За великим рахунком це все. Революцію в цьому напрямку «організували» саме інтелектуальні доповнення до найголовнішої прикраси святкового столу - телевізору.

Smart приставка: Що вона вміє?

Для будинку "розумна" приставка означає перетворення звичного телевізора в багатофункціональне диво.

Основні можливості:

  • зберігання та читання медіа файлів практично будь-якого формату і об'єму;
  • доступ в інтернет (соціальні мережі, пошта, відео, фільми і т. д.);
  • ігри та додатки;
  • спілкування (skype наприклад) з виведенням зображення на екран телевізора та багато іншого.

Більшість приставок керуються "Андроїдом", так що ви можете використовувати всі переваги цієї операційної системи.

Різновиди

Найрізноманітніші за розміром - від величини трохи більше флешки, до розмірів невеликого DVD-програвача.

Ціновий розкид так само може здивувати (від 1000 до 3000 грн), але це не так вже й дорого, особливо оглядаючись на ті можливості і сервіси, що вона несе на своєму борту.

Є 2 принципово різних підходи до даного пристрою:

  1. Перший полягає в тому, що всі додатки знаходяться у внутрішній пам'яті пристрою. В даному випадку, для запуску програми відбувається зчитування інформації, що знаходиться безпосередньо в самій приставці;
  2. Другий варіант полягає в тому, що у пристрої збережені обчислювальні потужності. Самі файли додатків знаходяться в хмарі. При необхідності запустити програму, відбувається завантаження її файлів з хмари і далі, відбувається її запуск. А далі, до ваших послуг: веб-браузер, перегляд відео, ігри, музика.

Висновки

За великим рахунком, не важливо як саме відбувається запуск. Важливим є те, що ваш телевізор може стати міні-комп'ютером. Голосовий та відео зв'язок, за допомогою Скайп, маса ігор, додатків і багато чого іншого - ось що таке ТВ смарт-приставка. А той факт, що вона коштує як мінімум в 10 разів менше повноцінного "розумного" телевізора, дозволяє серйозно розглядати даний варіант тим, хто не поспішає міняти свій старий телевізор на новий.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Кипрская недвижимость: ...

КОМЕНТАРІ