Сергій Надал взяв участь у презентації книги про головний храм Тернополя

Сергій Надал взяв участь у презентації книги про головний храм Тернополя

03.07.17 10:15 0 491
Тернопільський священик, доктор історичних наук Віталій Козак представив монографію центрального храму Тернополя - Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Книга «Архикатедральний Собор у Тернополі» базується на історичних документах та висвітлює маловідомі факти про храм від моменту будівництва до сьогодення.

На презентації серед присутніх був міський голова Сергій Надал.

«Катедра Тернополя – це центральний храм міста не лише місцезнаходженням. Вона є центром культурного життя, осередком багатьох ініціатив, важливих ідей та впливових на життя і розвитку міста людей. Тернопільська Катедра – це також туристична перлина. Але, найголовніше, Катедра– це потужний духовний центр Галичини, - зазначив очільник Тернополя. – І тепер кожен бажаючий може поринути в історію цього унікального Божого Храму. Я переконаний, що книга стане ще однією перлиною нашого міста, обов’язковим атрибутом бібліотек тернополян та гостей нашого міста».

Міський голова подякував авторам та упорядникам видання, отцю-настоятелю, духовенству, всім хто долучився до цієї надважливої справи.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі попрощалися з ...
Наступна новина: Чернігів: У районі ...

КОМЕНТАРІ