У Житомирі попрощалися з Юрієм Возним

У Житомирі попрощалися з Юрієм Возним

03.07.17 10:05 0 515
У Житомирі попрощалися із загиблим під час виконання службових обов'язків у зоні АТО полковником Служби безпеки України Юрієм Возним.

Прощання відбулося вчора, 30 червня, в гарнізонному будинку офіцерів і на алеї пам'яті Смолянського військового кладовища.

Віддати шану та провести в останню путь Юрія Возного прийшли керівництво Служби безпеки України, обласної та міської влади, працівники центрального і регіональних управлінь СБУ та інших правоохоронних відомств, друзі загиблого та сотні житомирян.

— — «Пам'ять про героя Юрія Возного – людину, яка віддала своїй Вітчизні найдорожче – своє життя, завжди житиме у наших серцях і душах», - зазначив Голова Служби безпеки України Василь Грицак.

Як повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області, Василь Грицак вручив вдові загиблого орден «За мужність», яким Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив полковника Служби безпеки України Юрія Возного за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.

Похований 41-річний полковник Юрій Возний на Смолянському військовому кладовищі.

Нагадаємо, що у день поховання Юрія Возного в Житомирі було оголошено жалобу.

Довідково

27 червня на Донбасі у селищі Іллінівка Костянтинівського району на міні підірвався автомобіль зі співробітниками Служби безпеки України, внаслідок чого полковник Юрій Возний загинув, а ще троє співробітників отримали поранення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ