Переваги дитячого одягу з трикотажу

Переваги дитячого одягу з трикотажу

03.07.17 11:41 0 890

Особливе місце серед матеріалів, використовуваних для виробництва дитячого одягу, займає трикотаж. Батьки оцінили по достоїнству високі споживчі характеристики даного матеріалу. До речі, в Україні придбати якісний трикотаж можна тут.

Трикотажом називається полотно, яке зроблене методом в'язки. Завдяки його суцільній петлевидній структурі готові вироби мають здатність змінювати розмір і форму, кожен раз повертаючись до первозданного вигляду.

Дитячі трикотажні речі відрізняються гіпоалергенністю, є м'якими і приємними для тіла, мають високу повітропроникність і, при правильному догляді, можуть служити досить довгий термін без втрати своїх характеристик.

З трикотажу шиють речі для дітей на всі пори року: матеріал може бути і легким, який відмінно пропускає повітря в літню спеку, і щільним, що зігріває взимку.

Оптимальна пропорція складу трикотажних дитячих виробів - від 70 % вовни або бавовни і не більше 30 % синтетичних волокон.

Широкий асортимент моделей

Дитячий трикотаж відрізняється багатою різноманітністю моделей. Нижня білизна, продукція для дому, комфортні штани, легкі сукні, практичні футболки дозволять зробити образ малюка яскравим і оригінальним. Виробники постійно експериментують з фасонами і вибором кольорів, беручи до уваги сучасні модні тенденції. У трикотажних речах дитина виглядає акуратно, охайно і стильно.

Багатий модельний ряд дозволяє кожному малюку підібрати речі з урахуванням своїх вимог і вподобань.
Комфорт
У дитячому трикотажі малюк буде відчувати себе комфортно протягом усього дня, адже він забезпечує максимальну свободу рухів, володіє відмінною повітропроникністю, швидко відводить вологу від тіла. Трикотажне полотно дуже гігієнічне, володіє особливою м'якістю і еластичністю. Тому речі з цього матеріалу приймають потрібну форму, не викликаючи дискомфорту.

Трикотаж для дітей виготовляється з натуральних або штучних волокон:

  • бавовни;
  • вовни;
  • віскози.

Він дуже приємний для тіла і абсолютно нешкідливий. Саме тому попит на трикотажні дитячі речі стабільно високий.

Сьогодні, трикотажний дитячий одяг представлений в широкому асортименті для різних кліматичних умов:

  1. Піжами, штанці, костюми з футера зігрівають в прохолодну погоду;
  2. Легкі сукні та оригінальні футболки з кулірка подарують відчуття прохолоди в найспекотніші літні дні;
  3. Нижня білизна та піжами з інтеролока володіють підвищеною теплоізоляцією. Тому в них малюкові буде комфортно при будь-якій погоді.

Простота догляду

Дитячий одяг з трикотажу:

  • невибагливий в догляді;
  • витримує багаторазові цикли прання;
  • практично не мнеться;
  • зберігає свою первісну форму і яскраві кольори навіть при інтенсивному носінні;
  • не займає багато місця (саме тому багато матусь вважають за краще брати його з собою в якості змінного комплекту на прогулянку або в далеку подорож).

Якщо ви хочете, щоб трикотажний одяг прослужив якомога довше, то краще підбирати щадні миючі засоби. Вони будуть дбайливо впливати на полотно, зберігаючи стійкість фарб і первозданну форму. Прати трикотаж краще в теплій воді, оскільки високий температурний режим може сприяти швидкому утворенню кошлатання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ