Чернігів: На вулиці Преображенській армоване асфальтне покриття зроблене по всій її довжині

Чернігів: На вулиці Преображенській армоване асфальтне покриття зроблене по всій її довжині

04.07.17 08:03 0 550
Рух автотранспорту вулицею Преображенською в Чернігові після її ремонту відновлений. Вулиця знову відкрита для проїзду з 1 липня, а від знову вийшли на маршрут міські тролейбуси №8.

Разом з тим, будівельна техніка і робітники на цій вулиці ще продовжують працювати. Про те, які саме роботи тут вже виконані і які ще попереду, прес-службі міської ради розповів голова правління підприємства-підрядника Олександр Харчук:

- На самій проїжджій частині цієї вулиці роботи ми закінчили. Тепла і переважно суха погода сприяла виконанню в строк. Зараз робимо з'їзди – на Гончу, Музейну, у двори. Я думаю, що за -завтра їх завершимо теж. І потім приступимо до асфальтування тротуарів і велодоріжки. Далі залишиться тільки нанести розмітку.

Проїжджа частина тут ремонтувалася наступним чином. Спочатку - вирівнювання бортового каменю. Потім робили фрезерування, щоби вирівняти поверхню – там, де це було треба по відмітках. Потім поклали вирівнюючий шар асфальту. Проґрунтували його. І на цю основу по всій довжині дорогизаклали геотекстильний матеріал – армуючу сітку. Зверху – 6 см асфальтобетонної суміші з більшим щебенем, яка дає дорожньому покриттю щільність і жорсткість. І над ним – шар дрібнозернистого асфальту. Тобто разом вийшов армований асфальтобетон, який має служити довго, - сказав він.

Як уточнили в управлінні ЖКГ міської ради, при ремонті вулиці проведені і капітальньні ремонти (переобладнання) колодязів зливової та водопровідної мереж на цій території.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ