На Житомирщині більше 7300 учасників АТО отримали дозволи на відведення землі

На Житомирщині більше 7300 учасників АТО отримали дозволи на відведення землі

04.07.17 11:39 0 544
На Житомирщині з моменту запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасників АТО та членів сімей загиблих воїнів (липень 2014 р.) військовослужбовці отримали 7370 дозволів на розробку землевпорядної документації для відведення земель загальною площею 7302 гектари.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Житомирській області.

За інформацією, найбільшу кількість дозволів на розроблення документації із землеустрою учасники АТО отримали у Житомирському районі – 1847 дозволів на наділи загальною площею понад 597 гектарів.

Безпосередньо Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області за цей період учасникам АТО надано 5301 дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення землі. Після завершення процедури оформлення військові отримають у власність земельні ділянки загальною площею понад 6674 гектара.

Із земель державної власності військовослужбовці отримають ділянки переважно для ведення особистого селянського господарства – 3421 ділянка площею 6477 гектарів. Ще 1876 ділянок площею 197 гектарів призначені для індивідуального садівництва, а також 4 ділянки площею 0,4 гектара – для індивідуального дачного будівництва.

Довідково:

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ