Степан Барна: Треба виявляти і протидіяти антиукраїнським агентурним мережам,які намагаються зруйнувати державу з середини

Степан Барна: Треба виявляти і протидіяти антиукраїнським агентурним мережам,які намагаються зруйнувати державу з середини

04.07.17 12:37 0 789
В Україні продовжують діяти агентурні мережі, які ставлять собі за мету розхитати суспільно-політичну ситуацію, посіяти розбрат серед наших громадян. Тому наше завдання – мислити критично, бути пильними, виявляти і протидіяти їм. На цьому наголошує голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Споконвіку українці боролися за свою державу та свою незалежність. Чинили опір різним режимам, які не визнавали нашого права на рідну землю, мову і власну історію. І навіть нам все ще доводиться боронити нашу Державу, тому що агресор не полишає спроб її захопити. Він діє як ззовні, так із середини, - зазначає Степан Барна. - В день 76-ої річниці Акту відновлення Української держави, стоячи тут, біля погруддя нашого земляка Ярослава Стецька - відомого українського політичного та військового діяча, активіста ОУН, ми в цьому переконуємося. Комусь у ночі дуже закортіло відламати букви його імені на постаменті. Кілька років тому нам доводилося відновлювати барельєфи Ярославі Стецько, Омеляну Польвому - тоді ми вважали, що це хулігани знущаються над видатними особистостями української історії, але вже тепер ми розуміємо, що і тоді, і зараз – це планомірні акції, спрямовані на те, щоб загострити суспільно-політичну ситуацію в середині країни. Це підтверджує також нещодавня кібератака, яка на кілька днів практично паралізувала життя країни. Утім, так просто їм нас не зламати».

При цьому, звертаючись до громадськості під час промови голова Тернопільської ОДА вкотре наголосив, що аби захистити себе із середини, громадяни мають бути пильними, а для захисту зовнішнього - в Україні вже є повноцінна армія, яка готова боронити та оберігати свій край.

«Путін та його прокремлівська свита вже добре «отримали по зубах» від наших військових. Зокрема, і на Тернопільщині за два роки ми відродили 44-ту бригаду. І понад три тисячі військових з Тернопільської області захищають територіальну цілісність нашої держави на сході України. Водночас, ми відбудовуємо військові частини у Чорткові та Теребовлі, адже, щоб після того, коли війна закінчиться і ми переможемо, наші хлопці мали місце для постійної дислокації», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Женская одежда оптом — ...

КОМЕНТАРІ