Види страхових ризиків,від яких захищає КАСКО

Види страхових ризиків,від яких захищає КАСКО

04.07.17 15:13 0 934

Чи потрібна вам добровільна страховка? Хочете бути впевненими, що в разі пошкодження авто в ДТП або заподіяння шкоди в результаті природної стихії отримаєте компенсацію? Бажаєте застрахуватися від таких ризиків, як викрадення і хуліганські дії з боку третіх осіб? Тоді вам варто купити поліс КАСКО.

Це дуже корисна страховка, яка захищає автомобіль від максимальної кількості ризиків. ОСАГО передбачає виплати в разі, якщо ви стали винуватцем ДТП, збиток постраждалій стороні буде компенсований за рахунок страховика. А КАСКО захищає автовласника в разі пошкодження автомобіля - страховик виплачує гроші, компенсуючи шкоду, або буде змушений оплатити ремонт транспортного засобу.

Основні переваги КАСКО:

  • ви платите страхової компанії один раз, і весь рік перебуваєте під захистом полісу;
  • в разі ДТП не має значення, хто є винуватцем, КАСКО покриє всі витрати;
  • добровільне автострахування - це гарантія вашого спокою за автомобіль.

Якщо машина була викрадена, ви отримаєте компенсацію. Якщо ви в'їхали в кювет і пошкодили кузов автомобіля, страховик визначить вартість ремонту і оплатить його. Кількістю страхових ризиків визначається ціною КАСКО. Щоб заощадити і купити поліс дешево, можна вибрати часткову страховку (без угону).

Як розрахувати і де придбати поліс автоцивілки?

У кожного автовласника є можливість оформити поліс в онлайн режимі, попередньо виконавши розрахунок страховки. Орієнтовна ціна визначається за допомогою online калькулятора, необхідно відзначити основні параметри і програма видасть результат. Онлайн калькулятор дозволяє розрахувати страховку з високою точністю і підібрати оптимальну програму страхування, орієнтуючись на ваш бюджет.

Цікавить продаж автомобільних полісів зі знижкою?

Тоді потрібно розглянути продукти, які припускають зниження ціни при певних умовах. Часто страховики дають знижки власникам автомобілів з великим водійським стажем, оголошують спеціальні акції і т. д. Наприклад, хорошим варіантом є франшиза - це величина збитку, оплату якого бере на себе автовласник.

Франшиза знижує вартість каско - чим вище встановлений ліміт, тим більша знижка. Такою послугою в 2016 році скористалося велика кількість клієнтів страхових компаній, отримавши істотну економію. Даний продукт вигідний автомобілістам з досвідом, які вміють уникати аварійних ситуацій. Вибір спеціальних програм достатньо широкий, тому приділивши час їх вивченню, ви зможете знайти оптимальний продукт для захисту свого автомобіля і сімейного бюджету.

Вартість страхового поліса КАСКО має широкий діапазон, у кожного страховика своя тарифна сітка, тому вибір потрібно робити усвідомлено, користуючись доступними можливостями для економії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Лежати і сидіти в салоні ...

КОМЕНТАРІ