Лежати і сидіти в салоні потрібно з комфортом

Лежати і сидіти в салоні потрібно з комфортом

04.07.17 16:01 0 655

Для пересічного відвідувача салону краси робоче місце фахівця асоціюється з різними баночками, наповненими чудодійними кремами. Але виявляється для нормальної, а точніше для якісної роботи фахівця цього недостатньо. Для того щоб косметолог або майстер педикюру або будь-який інший фахівець в галузі індустрії краси могли працювати з Клієнтом в умовах максимального комфорту і для відвідувача і для себе, потрібні спеціальні меблі.

Недарма експерти радять, перед тим як вибрати для себе салон і довірити свою зовнішність професіоналу, потрібно оцінити інтер'єр приміщення і робоче місце Майстра. І якщо обстановка не викликає позитивних емоцій від подальшої взаємодії краще відмовитися. І навпаки, якщо інтер'єр в салоні стильний, а приміщення обладнане за останнім словом техніки, то можна сміливо довіряти майстру свою красу і молодість.

Ну а одним з головних на сьогодні професійним пристосуванням, яке повинно бути в кожному центрі краси вважається кушетка або косметологічне крісло. До речі, в Україні придбати якісні кушетки косметолога можна на сайті http://willshop.com.ua.

Спеціальні меблі: що це таке?

Перші питання, які можуть виникнути у обивателя, навіщо потрібне спеціальне косметологічне крісло, чим воно відрізняється від звичайного і яким воно буває?

Навіть в найпростішому салоні краси пропонують добрий десяток різних процедур, серед яких:

  • чистка обличчя та пілінг;
  • масажні процедури і омолоджуючі маніпуляції;
  • апаратний вплив на шкіру обличчя та ін.

Для того щоб всі ці маніпуляції проходили з максимальним комфортом для Клієнта і при цьому забезпечували фахівця доступ до обличчя і тіла відвідувача, потрібне косметологічне крісло, виготовлене з урахуванням специфіки проведених процедур.

До спеціальних меблів так само відноситься кушетка косметологічна. До речі, відмінності між цими двома елементами є, причому як візуальні, так і на рівні конструкції. Хоча, незважаючи на те, косметологічні крісло та кушетка відрізняються, певна взаємозамінність можлива.

Якщо площа приміщення не дозволяє встановити повноцінний «лежак», то косметологічне крісло стане ідеальним рішенням при облаштуванні робочого місця професіонала.

Види і типи

Косметологічна кушетка - це пристосування, яке було розроблене спеціально для оснащення робочого місця косметолога та масажиста. Хоча для косметолога і для майстра педикюру краще підійде косметологічне крісло.

Завдяки особливостям конструкції косметологічна кушетка дозволяє клієнту прийняти максимально зручне положення, яке дозволить розслабитися, а майстру забезпечить прекрасні умови для роботи.

Є практичні люди, які вважають що косметологічне крісло - це не обов'язковий атрибут кабінету професіонала і його можна замінити звичайним диваном. Це не вірно. Тільки косметологічне крісло виготовлене з міцних матеріалів, витримає велику вагу і забезпечить стійкість, що дуже важливо для якісної роботи майстра.

За конструкцією косметологічна кушетка - це простий виріб, чого не можна сказати про косметологічне крісло. Кушетка складається з:

  • основної частини (ложе, яке розділяється на ножну частину і спинну);
  • підголівника оснащеного отвором для обличчя і механізмом для регулювання положення;
  • каркаса, виготовленого з міцного нержавіючого металу.

Наявність додаткових опцій у вигляді регульованих підлокітників, підставок та іншого залежить від обраної моделі. Так само від формату виконання залежить матеріал, з якого виготовлена  основна частина (ложе). До речі, до цього матеріалу є особливі вимоги, які повинні враховуватися безпосередньо при виборі оснащення.

Залежно від типу конструкції косметологічні кушетки можуть бути:

  1. складними;
  2. стаціонарними.

А в залежності від способу «управління» косметологічне крісло або кушетка можуть бути:

  1. механічними;
  2. гідравлічними;
  3. електричними.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ