Чернігів: Ремонт вулиці Івана Мазепи буде завершений до кінця липня

Чернігів: Ремонт вулиці Івана Мазепи буде завершений до кінця липня

06.07.17 09:00 0 553
Ремонти доріг у Чернігові цього року виконуються вчасно, відповідно до графіків. Така інформація прозвучала на розширеній нараді міського голови з керівниками всіх міських служб. Про хід виконання ремонтів міських вулиць і придомових територій на ній доповідав начальник управління ЖКГ Ярослав Куц:

- На цей рік заплановані капітальні ремонти доріг на площі більше 132 тис. кв. м. Це проспекти та вулиціМиру, Мазепи, Пушкіна, Преображенська, Гетьмана Полуботка, Шевченка, Берегова, Рокоссовського.

На сьогоднішній день вже виконано 90% робіт по проспекту Миру, частину вулиці Пушкіна та повністю Преображенську, до кінця липня буде зроблена Івана Мазепи, до вересня будуть відремонтовані Гетьмана Полуботка та Шевченка. І у вересні розпочнемо роботи по вул. Рокоссовського – єдине, що повністю завершити його в цьому році не встигнемо, тому що там треба повністю переробити зливову каналізацію від магазину «Електрон» до «малого Проспекту».

Також на цих вулицях заплановано відремонтувати більше 49 тис. кв. м тротуару та зробити майже 15 тис. кв. м велодоріжок. Ці роботи – по тротуарах і велодоріжках – ми плануємо закінчити максимум до середини вересня, - сказав він. */blockquote

Як вже повідомлялося раніше, цього року в Чернігові на проведення капітальних ремонтів вулиць у міському бюджеті передбачена рекордна сума коштів – 90 млн грн.Відповідно до цільової програми, прийнятої цього року, місто має намір добитися того, щоби старіння і руйнування асфальтового покриття міських вулиць ніде й ніколи не переходило критичну межу. Для цього необхідно щороку капітально ремонтувати 10% міських доріг.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ