Тернопілля: територіальні громади розвиватимуть інфраструктуру області

Тернопілля: територіальні громади розвиватимуть інфраструктуру області

07.07.17 08:02 0 493
5 липня під час селекторної наради керівники об'єднаних територіальних громад області у прямому ефірі з Мінрегіоном обговорили актуальні питання стосовно реалізації інфраструктурних проектів.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 7 червня 2017 року №410, для 36-ти громад Тернопільської області передбачено 115,49 тисяч гривень. Кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури, що належить до комунальної власності сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад.

Робоча група з розгляду проектних заявок на проекти формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад вже розглянула 85 проектних заявок 16-ти об'єднаних територіальних громад області. Підготовлено позитивні висновки обласної державної адміністрації стосовно 24-ох проектних заявках, вартістю 29792,7 тисяч гривень, у тому числі 18227 тисяч гривень за кошти субвенції, що складає 15,7 % від загальнообласного обсягу субвенції (115491,2 тисяч гривень).

Розгляд та підготовку висновків щодо проектних заявок об'єднаних територіальних громад області планують здійснити до 14 липня поточного року. Об'єднані територіальні громади мають намір використати кошти субвенції на ремонт та реконструкцію доріг, об'єктів освіти, охорони здоров'я, культури, а також оновлення інженерних мереж.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ