На Тернопіллі чортківський Центр підтримки підприємництва планують відкрити у вересні

На Тернопіллі чортківський Центр підтримки підприємництва планують відкрити у вересні

07.07.17 08:43 0 521
Модель створення й функціонування Центру підтримки підприємництва у Чортківському районі обговорили під час робочої наради з представниками вказаного району. Зустріч відбулася 6 липня під головуванням директора департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Галини Воляник, у рамках реалізації в області Проекту польської допомоги «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів».

Під час зустрічі присутні узгодили модель створення Центру підтримки підприємництва, функції, які будуть на нього покладені, а також перелік інформаційно-консультативних послуг, що надаватимуться суб'єктам малого та середнього бізнесу. За підсумками наради Центр у Чорткові запрацює вже у вересні поточного року.

Нагадаємо, у рамках реалізації Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки та відповідно до концепції розбудови підприємницької інфраструктури, на Тернопільщині заплановано створення чотирьох Центрів підтримки підприємництва та відповідних консультаційних пунктів у всіх об'єднаних територіальних громадах області.

До слова, у Тернопільській області триває організація діяльності регіонального Центру підтримки підприємництва, що створюється на базі департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської облдержадміністрації. Його основне завдання — забезпечення інформаційної та консультативної підтримки для бізнесу при започаткуванні та веденні господарської діяльності на Тернопільщині. Основною перевагою даного Центру є те, що усі його послуги — безкоштовні.

З метою отримання побажань від громадськості області до 31 липня 2017 року відбуватиметься відкрите опитування. Усіх охочих запрошуємо приєднатись до опитування, Ваша думка для нас важлива!

ЗАПОВНИТИ ФОРМУ

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучанина підозрюють у ...
Наступна новина: Геннадій Зубко: Місцеві ...

КОМЕНТАРІ