Представник ГО «Союз литовських стрільців» Сігітас Озгірдас: Бійці загону територіальної оборони мотивовані,а це – найважливіше

Представник ГО «Союз литовських стрільців» Сігітас Озгірдас: Бійці загону територіальної оборони мотивовані,а це – найважливіше

07.07.17 11:28 0 516
Поділитися досвідом із учасниками масштабних зборів загону територіальної оборони Чортківського району, на запрошення голови Тернопільської ОДА Степана Барни, із Литви приїхав представник громадської організації «Союз литовських стрільців» Сігітас Озгірдас.

Організація, яку він представляє має велику й багату історію. Зокрема, вже наступного року вони відзначатимуть сторіччя із моменту її заснування. Займається «Союз литовських стрільців» тим, що з юного віку готує молодь до армії. Власне, протягом трьох днів перебування в Україні Сігітас Озгірдас мав можливість побачити, як на Тернопільщині проходять збори загону територіальної оборони, а також взяти в них участь і продемонструвати бійцям, чого навчають у Литві.

«Мені найбільше сподобалося, що люди, які беруть участь у навчаннях, добре мотивовані і мають велике бажання захищати свою Батьківщину. І хоча учасники зборів – це люди різного віку і різних професій, але, тим не менше, це не заважає їм працювати злагоджено та на одному диханні. Їм цікаво, а тому вони слухають із великим захопленням усе, що їм розповідають та чого їх навчають. При цьому, мушу визнати, що збори загону тероборони організовані дуже добре, адже я колишній військовий, професіонал і маю з чим порівняти. Можу запевнити, що я отримав велике задоволення від такого спілкування й крім того, що поділився власними знаннями із бійцями, здобув також новий досвід для себе», – підкреслив Сігітас Озгірдас.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діагностика та лікування ...

КОМЕНТАРІ