Підприємці Тернопільщини вчилися знаходити комплексний підхід до експорту

Підприємці Тернопільщини вчилися знаходити комплексний підхід до експорту

07.07.17 08:22 0 541
У Тернополі відбувся п'ятий семінар у рамках циклу тренінгів по навчальній програмі «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії». У ньому взяли участь представники малих та середніх підприємств області.

Темою тренінгу стало питання пошуку та вибору закордонного партнера як запорука досягнення успіху. Учасникам заходу представили презентації експертів з детальним описом кроків та інструментів під час пошуку та вибору закордонного партнера. Крім того, були надані практичні поради щодо основних аспектів побудови ефективної співпраці.

Загалом структура навчальної програми містить шість одноденних тренінгів з питань первинного та поглибленого вивчення потенційних ринків, експортного бізнес-планування, пошуку партнерів та керування бізнес-контактами.

Завершальний, шостий семінар буде присвячений вивченню питань управління зв'язками, підтримки та взаємодії з метою збільшення взаємного успіху.

Вказані тренінги організовані за сприяння департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, а також підтримки Програми Агенства США з міжнародного розвитку «Лідерство в економічному врядуванні».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тарифи в Чернігові,як ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ