Командувач Сухопутних військ ЗСУ Сергій Попко: Тернопільщина демонструє високий рівень у проведенні навчання загону тероборони

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Сергій Попко: Тернопільщина демонструє високий рівень у проведенні навчання загону тероборони

07.07.17 10:06 0 549
На Тернопільщині у рамках масштабних командно-штабних навчань з територіальної оборони триває десятиденний навчальний збір загону тероборони Чортківського району. До заходу залучено понад тисячу військовозобов'язаних з цього району, які інтенсивно тренуються, а також відточують свою тактико-спеціальну підготовку у польових умовах.

Водночас, протягом трьох діб з 4 до 6 липня масштабні командно-штабні навчання загонів територіальної оборони проводяться на території всієї України. У рамках цих навчань були призвані кілька тисяч військовослужбовців оперативного резерву для тренування і виконання завдань за своїми напрямками діяльності, а саме щодо охорони найбільш важливих об'єктів.

Зокрема, на Тернопільщині, щоб перевірити злагодження між органами військового управління, органами управління інших військових формувань та правоохоронних органів, обласної та районних державних адміністрацій під час проведення таких навчань побував командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Попко. Він ознайомився із станом справ та підготовкою кадрів для своєчасного розгортання і функціонування системи територіальної оборони у Чортківському районі.

«Моє враження від навчань загону лише позитивне. Люди мотивовані, прибули на збори на добровільних засадах. Заняття проводяться під керівництвом професійних інструкторів. Вважаю, що це досить гідний рівень, і мені приємно, що в цьому також зацікавлені обласна державна адміністрація, міська влада та представники силових структур. Власне, завдяки спільній співпраці ми вже маємо добрий результат. Водночас, такі збори – це підняття патріотичного духу для населення, а також це вишкіл і підбір військовослужбовців стрілецьких батальйонів, загонів оборони, які не дай Боже, але у випадку загрози, будуть виконувати свої обов'язки професійно», – наголосив генерал-лейтенант Сергій Попко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові урочисто ...
Наступна новина: Чернівці: Стан наповнення ...

КОМЕНТАРІ