Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження відносно місцевого жителя,який збував наркотики    Берегівською місцевою прокуратурою до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження відносно місцевого жителя,як

Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження відносно місцевого жителя,який збував наркотики Берегівською місцевою прокуратурою до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження відносно місцевого жителя,як

07.07.17 08:08 0 603
Берегівською місцевою прокуратурою до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який неодноразово збував психотропні речовини в м. Берегово (ч.1 ст.307, ч.2 ст.307, ч.1 ст.309, ч.2 ст.342 КК України).

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури, слідством встановлено, що місцевий мешканець займався неодноразовим збутом психотропних речовин (метамфетаміну) у м. Берегово.

За результатами вжитих заходів його було викрито та затримано правоохоронцями. Під час затримання він здійснював опір працівникам правоохоронного органу. У подальшому за місцем його проживання поліцією було виявлено речовину рослинного походження зеленого кольору, яка згідно висновку експерта є канабісом, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

За незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинене повторно, закарпатцю загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянину не вдалося ...
Наступна новина: Тарифи в Чернігові,як ...

КОМЕНТАРІ