У Чернігові урочисто відкрили новий готель мережі Reikartz

У Чернігові урочисто відкрили новий готель мережі Reikartz

07.07.17 09:49 0 535
5 липня, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко взяв участь в урочистому відкритті нового готелю відомого бренду, який знаходиться в історичному центрі міста – на вулиці Гетьмана Полуботка, біля скверу ім. Богдана Хмельницького та П'ятницької церкви.

В урочистостях також взяв участь виконавчий директор Національної мережі готелів Reikartz Hotel Group Себастьян Кремер.

Міський голова привітав керівництво та персонал з відкриттям цього закладу і відзначив, що готель вже має попит серед туристів. Наразі працюють 49 номерів різних категорій, пізніше буде відремонтовано ще один поверх і тоді готель матиме близько 70 номерів.

Владислав Атрошенко також зазначив, що незабаром дорога по вул. Полуботка буде відремонтована, що забезпечить для відвідувачів кращий під'їзд до готелю, і це, в свою чергу, привабить більше туристів як українських, так і іноземних. Крім того, міський голова оглянув номери готелю та позитивно оцінив їх рівень.

Довідково.

Реконструкція будівлі проводилася 2 роки, були замінені всі комунікації. Інфраструктура готелю включає також лобі-бар, два конференц-зали, розраховані на 85 і 65 місць. Конференц-зали оснащені сучасним мультимедійним обладнанням для проведення ділових заходів. У 2018 році буде відкритий 5-й поверх і до номерного фонду додадуться ще 20 номерів. Незабаром очікується відкриття скандинавського кафе поруч з готелем та відкритий чесько-німецький паб.

Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group – це найбільша вітчизняна готельна мережа за кількістю засобів розміщення, а також перша мережа в Україні, яка почала використовувати в своїй роботі Європейські стандарти сервісу та обслуговування. мережа об'єднує всього 39 готелів, серед яких 33 знаходяться в Україні та 6 за її межами.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Навчання ...
Наступна новина: Командувач Сухопутних ...

КОМЕНТАРІ