Чернігів бере на роботу іноземного спеціаліста у сфері залучення інвестицій

Чернігів бере на роботу іноземного спеціаліста у сфері залучення інвестицій

07.07.17 10:42 0 501
5 липня в Чернігівській міській раді заступники міського голови Олександр Ломако та Сергій Фесенко зустрілися з делегацією проекту «Інтегровані експерти в містах у всьому світі». Цей проект реалізується в рамках програми «Партнерство з містами України», яку впроваджує німецьке товариство «Engagement Global» та сервісна служба «Міста в єдиному світі» (SKEW).

Чернігівською міською радою в рамках цієї програми подана заявка для залучення інтегрованого спеціаліста з Німеччини. Цей спеціаліст, який буде фахівцем у сфері залучення інвестицій, дозволить на більш якісному рівні втілити проект роботи в Чернігові «Інституту розвитку міста» (фактично - міського агентства з питань розвитку, яке створюється у співробітництві з містом-партнером Меммінгеном).

Знання та досвід іноземного фахівця можуть передаватися чернігівським колегам як у процесі спільної поточної роботи, так і в ході тренінгів і семінарів. Чернігівські спеціалісти навчатимуться в нього розробці заявок на отримання грантів та реалізації проектів з фінансуванням за рахунок відповідних Програм та Фондів Євросоюзу.

У ході спілкування координатор проекту «Інтегровані експерти в містах у всьому світі» Дороті Вольф розповіла про особливості та деталі реалізації цього проекту. За її словами, спочатку потрібно визначитися зі спеціальністю цього фахівця, зробити відповідну заявку, скласти проект договору та організаційну схему, з визначенням розташування цієї кадрової одиниці, а потім надіслати все це для затвердження. Після цього буде проведений конкурс, на якому визначаться кілька кандидатур, які будуть запропоновані місту Чернігову для остаточного затвердження.

За правилами проекту, місто, яке приймає інтегрованого спеціаліста і є його роботодавцем, платить йому таку ж зарплату, як і місцевим працівникам. Решту доплачує проект.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: викрито та ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Почаєві ...

КОМЕНТАРІ