Чернігів: Схема руху автомобільного транспорту через вул. Захисників України

Чернігів: Схема руху автомобільного транспорту через вул. Захисників України

07.07.17 09:25 0 537
У Чернігові з 7 до 14 липня включно, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на магістральній тепловій мережі, буде цілодобово перекрито рух автомобільного транспорту через вул. Захисників України. Ці роботи проводитимуться на виконання рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4 липня 2017 року № 279.

Управління транспорту та зв'язку міської ради повідомляє про тимчасові зміни у схемах руху громадського транспорту, пов'язані з цими ремонтними роботами та просить у мешканців міста вибачення за тимчасові незручності.

Шлях проходження автобусних маршрутів № 1 «вул. Захисників України – Дачі (Ст. Білоус)», № 21 «вул. Захисників України – вул. Незалежності», № 22 «вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)», № 42«Протитуберкульозний диспансер – вул. Захисників України» в прямому та зворотному напрямках встановлено наступний: вул. Захисників України – вул. Пухова – вул. Всіхсвятська – вул. Рокоссовського – далі за маршрутом.

Звертаємо увагу, що без обслуговування вище вказаних маршрутів залишаться зупинки на вул. Рокоссовського – «вул. Захисників України» (біля магазину «Турист») та зупинка на вул. Захисників України «вул. Захисників України».

Шлях проходження автобусного маршруту № 46«вул. Захисників України – Дачі (Березанка)» в прямому та зворотному напрямках встановлено наступний: вул. Захисників України – вул. Кільцева – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Звертаємо увагу, що без обслуговування маршруту № 46 залишаться зупинки на вул. Рокоссовського – «вул. Захисників України» (біля магазину АТБ), на вул. Шевченка – «Районна лікарня», «вул. Кістяківських».

Прес-служба Чернігівської міської ради за повідомленням управління транспорту та зв'язку міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ