Чернівці: Стан наповнення бюджету Пенсійного фонду в області

Чернівці: Стан наповнення бюджету Пенсійного фонду в області

07.07.17 10:08 0 565
За перше півріччя 2017 року до бюджету Пенсійного фонду в Чернівецькій області надійшло власних доходів у сумі 868,0 млн.грн., що на 53,8% або на 303,5 млн.грн. більше надходжень січня-червня 2016 року. Власних доходів, адміністрування яких здійснюють органи Пенсійного фонду, мобілізовано в сумі 9,5 млн.грн., що становить 108,8% до плану (+0,8 млн.грн.) та на 1,2 млн.грн. (13,9%) більше надходжень відповідного періоду 2016 року.

З метою здійснення своєчасних виплат пенсіонерам області та захисту прав застрахованих осіб, органами Пенсійного фонду України в області вживаються заходи для забезпечення надходжень власних доходів до бюджету Фонду, які спрямовані на роботу з платниками щодо сплати поточних зобов'язань, погашення заборгованості з платежів та інформування органів влади і контролюючих органів щодо мінімізації роботодавцями заробітної плати найманим працівникам.

Завдяки проведеній роботі у співпраці з органами влади, соціальними партнерами та територіальними органами Державної виконавчої служби вдалося досягти скорочення заборгованості зі сплати страхових внесків порівняно з початком року на 0,4 млн.грн. (6,2%).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Командувач Сухопутних ...
Наступна новина: Чернігів: З 7 до 14 липня ...

КОМЕНТАРІ