Юрій Юрик: Діти повинні навчатися в комфортних умовах та здобувати якісну освіту

Юрій Юрик: Діти повинні навчатися в комфортних умовах та здобувати якісну освіту

08.07.17 08:49 0 520
Заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик відвідав Теребовлянщину. Мета його робочого візиту - вивчення стану освіти в населених пунктах Буданів та Микулинці.

У Микулинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів навчаються 460 учнів. Її головною особливістю є те, що тут створено опорний навчальний заклад, на який із державного бюджету виділено 4 мільйони гривень. Як саме використовують державні кошти в смт. Микулинці і проінспектував Юрій Юрик. Він оглянув навчальні кабінети, актовий та спортивний зали, де повним ходом йдуть ремонті роботи, а також обладнання, закуплене для кабінетів фізики, хімії та географії.

У с. Буданів заступник голови облдержадміністрації оглянув приміщення місцевої загальноосвітньої школи, де навчаються 127 учнів, та ознайомився із потужностями колишнього Буданівського професійного ліцею, який об'єднано із Чортківським вищим професійним училищем.

«Школярі повинні навчатися в нормальних комфортних умовах та здобувати якісну освіту, повноцінно розвиватися духовно та фізично. А тому нам, дорослим, потрібно для цього створити всі умови», — підсумував Юрій Юрик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Вулицю ...
Наступна новина: Підрядники повністю ...

КОМЕНТАРІ