На Тернопіллі вогнеборці Підгаєцького району отримали нову техніку та спецобладнання

На Тернопіллі вогнеборці Підгаєцького району отримали нову техніку та спецобладнання

08.07.17 08:29 0 769
6 липня, у м. Підгайці, за участю голови Тернопільської ОДА Степана Барни народного депутата України Тараса Юрика, начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктора Маслея, співробітників пожежно-рятувальної служби району, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, духовенства та громадськості, відбулася церемонія передачі рятувальникам нової техніки та спецобладнання.

В урочистій обстановці очільник області вручив вогнеборцям ключі від нового пожежного-рятувального автомобіля, обладнаного на базі шасі МАЗ та придбаного за кошти державного бюджету. Відтепер це авто утримуватиметься на території ДПРЧ-14, в оновленому депо, спеціально реконструйованому силами особового складу підрозділу, за сприяння влади та небайдужих громадян. Від райдержадміністрації працівники частини отримали захисні костюми Л - 1, а від Управління ДСНС - ізолюючі дихальні апарати зі стисненим повітрям Drager в комплекті зі сталевими балонами та панорамними масками. Також рятувальникам передали пожежні каски, гідравлічні розтискачі, ножиці та домкрат, подаровані польськими колегами, в рамках співпраці Підгаєцької міської ради з міською владою м. Щегом (Республіка Польща).

Начальник Підгаєцького районного відділу ДСНС Василь Кулявий щиро подякував за допомогу підрозділу та запевнив, що нове спорядження та техніка використовуватимуться співробітниками за призначенням та сприятимуть більш ефективному виконанню завдань за призначенням.Під час урочистостей на адресу вогнеборців линули щирі вітання та слова подяки за їхню не просту та самовіддану працю. Кращих відзначили грамотами та подяки.

На завершення заходу керівник обласного Управління Держслужби з надзвичайних ситуації зустрівся з особовим складом підрозділу. Він відповів на всі питання та вникнув у проблеми, що турбують співробітників, пообіцявши вирішити їх у межах своєї компетенції. Також Віктор Маслей, спільно зі Степаном Барною провели робочу зустріч з головами місцевих територіальних громад району, під час якої було розглянуто ряд важливих і актуальних питань, щодо реформ у сфері протипожежного захисту та формування місцевої пожежної охорони краю.

http://ternopil.dsns.gov.ua

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Вулицю ...

КОМЕНТАРІ