На Вінничині на злочинців,за вчинення вбивства,розбійних нападів та крадіжок,чекає суд

На Вінничині на злочинців,за вчинення вбивства,розбійних нападів та крадіжок,чекає суд

08.07.17 15:25 0 645
Прокуратурою Вінницької області закінчено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства мешканця м. Хмільник, тіло якого з ознаками насильницької смерті в кінці грудня 2016 року виявлено у багажному відділенні автомобіля, що знаходився у водоймі затопленого недіючого кар’єру в с. Голодьки Хмельницького району.

У ході розслідування проведено більше 12 судових експертиз, якими повністю доведена вина двох мешканців м. Хмільник, в тому числі у вчиненні розбійного нападу та ряду крадіжок у Хмільницькому районі.

Наразі обвинувальний акт у вчиненні ними злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 185 КК України перебуває на розгляді Вінницького міського суду, обвинуваченим обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Додатково:

ч. 1 ст. 115 КК України - умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

ч. 2 ст. 187 КК України - розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

ч. 3 ст. 289 КК України - незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, із застосуванням насильства небезпечного для життя потерпілого.

ч. 3 ст. 185 КК України - таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у інше приміщення, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Ремонти ...
Наступна новина: Чернівці: Вулицю ...

КОМЕНТАРІ