Чернівці: Стартував Петрівський ярмарок-2017

Чернівці: Стартував Петрівський ярмарок-2017

10.07.17 11:27 0 780
Ювілейний Петрівський ярмарок розпочався в Чернівцях. Започаткований ще в 1786 році, він досяг свого розвитку 1832-го і відтоді в середмісті утворювалось ще одне ярмаркове містечко. Ярмарок тривав два тижні і тоді можна було побачити і відчути всю палітру багатонаціональних традицій «австрійських» Чернівців.

Друге своє народження Петрівський ярмарок отримав у 1998 році завдяки Чернівецькій міській раді і Торгово-промисловій палаті. Тоді участь в ньому взяли лише кілька десятків підприємців. учасниками ярмарку є понад 700 підприємців з усієї України та близького зарубіжжя.

«Петрівський ярмарок – це своєрідна візитівка нашого міста, – сказав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. –Піприємці з усієї України, Молдови, Румунії чекають його проведення. Нам дуже приємно, що з кожним роком все більше учасників збирає Петрівський ярмарок, місто в ці дні перетворюється у величезний святковий майданчик, де кожен знаходить для себе щось цікаве. Є можливість відпочити і поспілкуватись з друзями. Усіх зі святом!»

Святкове дійство розпочалось з виносу прапорів України, Чернівців та штандарту Петрівського ярмарку. Почесні громадяни міста, кращі підприємці, творчі колективи, гості Чернівців пройшли в святковій колоні до Центрального парку культури і відпочинку імені Т. Шевченка, де й розпочались урочистості.

На вулицях і площах міста вирують ярмаркові заходи, на городян та гостей Чернівців чекають цікаві спортивні та концертні програми, великий вибір товарів, вироби народних майстрів. Отже ярмаркуймо разом.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Визначено ...
Наступна новина: У Чернівцях будують більше ...

КОМЕНТАРІ