Ліпокарніт (Lipocarnit) для схуднення

Ліпокарніт (Lipocarnit) для схуднення

11.07.17 11:32 0 3541

В продажі сьогодні є дуже багато засобів для схуднення і більшість з них малоефективні. Всі це знають, але продовжують регулярно потрапляти на солодкі обіцянки продавців різноманітних БАД, купуючи і приймаючи чергові непотрібні капсули або таблетки.

Але й винятки. Наприклад, Ліпокарніт - це препарат не з цієї серії. Продавці цього засобу обіцяють зниження ваги без дієт і спорту, в короткий термін, без побічних ефектів і з користю для здоров'я.

Капсули для схуднення Lipocarnit

«Ліпокарніт» - це комплекс для схуднення, який включає краплі і напій, який спалює жир. Він призначений для зниження ваги без тренувань і дієт, за рахунок нормалізації метаболізму. Заявлені ефекти:

  • схуднення в перший місяць від 7 до 20 кг (за півроку: від 20 до 60 кг), в залежності від початкової ваги;
  • попереджає діабет, хвороби серця і печінки, нервові розлади;
  • закріплює досягнутий ефект - вага не повертається.

На офіційному сайті стверджується, що «Ліпокарніт» набагато ефективніший інших засобів для схуднення.

Інструкція по застосуванню

«Ліпокарніт» приймають по 1-2 капсули на добу. Тривалість терапевтичного курсу визначається індивідуально. У клінічних дослідженнях, результати яких опубліковані на офіційному сайті комплексу для схуднення, зазначено, що добровольці, які приймали участь у випробовувані, приймали «Ліпокарніт» півроку. Можливо, це і є оптимальний курс. Для закріплення результату (щоб вага не повернувся) прийом капсул потрібно повторити через 2 місяці.

Напій «Carnit» приймають по 15 мл (мірна ложка) 1 раз на 2 дні. Його потрібно пити тільки в дні тренувань. З цього стає зрозуміло: продавці комплексу «Ліпокарніт» припускають, що 15 раз в місяць ви будете відвідувати тренажерний зал або займатися спортом в домашніх умовах.

Склад

У складі капсул «Ліпокарніт» міститься 3 діючі речовини:

  1. L-карнітин;
  2. ліпоєва кислота;
  3. піколінат хрому.

Дозування не вказані. Відомо лише, що загальна маса капсули становить 600 мг. Але сюди можуть також входити додаткові речовини.

До складу напою «Carnit», який надається в подарунок, входить 20 % L-карнітину. В одній упаковці - 150 мл напою. Отже, разова доза складе 3 г L-карнітину.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернівці: Прокуратура ...

КОМЕНТАРІ