Чернігів: До кінця тижня у громадському транспорті будуть встановлені всі GPS-трекери

Чернігів: До кінця тижня у громадському транспорті будуть встановлені всі GPS-трекери

11.07.17 13:19 0 555
Минулого тижня начальник управління транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради Юрій Горбань провів нараду з перевізниками, яка проводиться щомісяця. В ході засідання його учасники дійшли згоди, що влітку формою водіїв громадського транспорту буде темно-синя футболка, а взимку – темна куртка.

На нараді також обговорені можливості системи GPS-моніторингу для контролю за виконанням перевізниками умов договорів, вимоги до пасажирського транспорту загального користування, естетичний стан транспортних засобів і водіїв, а також виконання інвестиційних зобов'язань перевізниками.

Зокрема, перевізникам в котрий раз було наголошено на тому, що система GPS-моніторингу дозволить відслідковувати порушення у будь-який час доби, а також історію руху за минулий період.

За словами начальника управління транспорту та зв'язку міської ради, система GPS-моніторингу на всіх міських маршрутах запрацює вже до кінця цього тижня. У громадському транспорті минулого тижня встановлені 53 трекери, а до кінця цього тижня будуть встановлені останні 68 трекерів. Загальна їх кількість складає 428 GPS включно з резервними.

Крім того, присутні на нараді заслухали доповідь начальника Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Олександра Леонова про випадки ДТП за участю громадського транспорту та заходи щодо їх уникнення. За його словами, за останній місяць по місту сталося 5 таких ДТП.

Олександр Леонов також наголосив, що водії повинні постійно перевіряти стан коліс, не відволікатися під час руху транспорту і завжди пам'ятати про відповідальність.

Читайте також:

Владислав Атрошенко: «Ми повинні досягти німецької точності перевезень»

У Чернігові проводять тестові налаштування GPS-моніторингу в громадському транспорті

Встановлення систем GPS - моніторингу в громадському транспорті Чернігова (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Прес-служба Чернігівської міської ради за повідомленням управління транспорту та зв'язку міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сто урн для сміття ...

КОМЕНТАРІ