Пенсійники Буковини піклуються про людей з особливими потребами

Пенсійники Буковини піклуються про людей з особливими потребами

11.07.17 14:30 0 515
Піклування про відвідувачів – один із пріоритетних напрямків роботи буковинських пенсійників, в основі якого лежить повага до літньої людини, врахування її потреб та особливостей.

всі структурні підрозділи пенсійного забезпечення краю зорганізовують свою роботу так, щоб надання послуг було якомога зручнішим та доступнішим для всіх категорій населення. Особливо тих, кому складно самостійно пересуватися та орієнтуватися внаслідок проблем зі здоров'ям.

Максимально комфортні умови створено у Новодністровському відділі обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області, відкритому на початку червня нинішнього року. У приміщенні, обладнаному за новітніми технологіями відповідно до вимог і стандартів, передбачених для осіб з інвалідністю, відвідувачі мають змогу отримати інклюзивний пакет послуг: необхідну інформацію подано шрифтом Брайля, розміщено яскраві вказівники для осіб зі слабким зором, влаштовано зручні пандуси та кнопку виклику на вхідних дверях, спеціальним чином обладнано вбиральні. Поряд з будівлею установи розміщено паркувальну зону для транспорту інвалідів, яка також відповідає європейським стандартам і технічним вимогам. Охайні сучасні приміщення, квітучі клумби на території та доброзичливе ставлення працівників управління налаштовують відвідувачів на позитивний лад і створюють відчуття цілковитого комфорту.

Добрий приклад Новодністровська наслідують пенсійники усіх районів краю та столиці Буковини. Зокрема, в управлінні обслуговування громадян по м. Чернівці ГУ ПФУ в Чернівецькій області, розміщеному по вул. Головній, 205 обласного центру, для людей з обмеженими можливостями та вадами зору обладнано спеціальні пристрої, позначення та інформаційні стенди, все влаштовано таким чином, щоб відвідувачі зі слабким зором могли легко зорієнтуватися в приміщенні, отримати необхідну інформацію і вирішити шляхом звернення до фахівця нагальне питання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волонтери Тернопільщини ...
Наступна новина: В Тернополі пільги членам ...

КОМЕНТАРІ