Чернівці: Центр надання адміністративних послуг закупить обладнання для виготовлення ID-карток

Чернівці: Центр надання адміністративних послуг закупить обладнання для виготовлення ID-карток

11.07.17 12:38 0 651
Рішенням 30 сесії Чернівецької міської ради VII скликання від 15.06.2017 року №744, відповідно до бюджетного запиту на 2017 рік, виділено 920 тис. грн. на придбання обладнання автоматизованих робочих місць з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Центр надання адміністративних послуг готує інформацію для оголошення тендерної процедури цих закупівель в електронній системі закупівель на «Прозорро». Цю роботу планується завершити впродовж двох місяців. Після проведення тендеру на закупівлю обладнання оформлення паспортів у вигляді ID-картки відбуватиметься за адресою вул.Героїв Майдану, 7.

Рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради також додатково виділено приміщення площею 50 кв.м. Після закупівлі автоматизованих робочих місць буде розглянуто питання запровадження двох додаткових ставок адміністраторів відділу з питань оформлення дозвільних документів міської ради («Дозвільний центр») та проведено їх навчання з даного питання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двом волинянам,які ...

КОМЕНТАРІ