Волонтери Тернопільщини сплавлялися Дністром

Волонтери Тернопільщини сплавлялися Дністром

11.07.17 14:08 0 487
Організатори та волонтери благодійної акції «Серце до серця» Тернопільщини мали змогу провести два незабутніх літніх дні, сплавляючись на човнах річкою Дністер, в межах Національного природного парку «Дністровський каньйон».

Сплав по Дністрі за маршрутом «Коропець-Незвисько» відбувався впродовж 8-9 липня. У ньому взяли участь 30 осіб з Підволочиського, Бережанського, Теребовлянського, Заліщицького, Борщівського районів, а також м. Тернопіль.

Сплав Дністром проведений та організований відділом сім'ї та молоді обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця – 2017» на Тернопільщині, у рамках якої волонтери збирають кошти для придбання медичного обладнання, тривала з 9 березня по 9 квітня. 244 тис 102,27 грн — ось її результат, який у загальному підсумку посідає 4 місце по Україні. За ці кошти буде закуплено обладнання для офтальмологічного відділення КУТОР "Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня".

В області вказану акцію проводить відділ сім'ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації спільно з представництвом Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

У 2016 році благодійна акція «Серце до серця» тривала 4 по 24 квітня. За цей час в області волонтери зібрали 141 тис 009,40 грн. За зібрані кошти придбали медичне обладнання для реанімаційного відділення КУТОР «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня». Діагностика та лікування дітей області за допомогою цього обладнання здійснюється безкоштовно.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пенсійники Буковини ...

КОМЕНТАРІ