Степан Барна обговорив з Послом України в Аргентинській Республіці напрями співпраці

Степан Барна обговорив з Послом України в Аргентинській Республіці напрями співпраці

11.07.17 16:17 0 587
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Аргентинській Республіці Юрієм Дюдіним та віце-президентом з питань регіонального розвитку, керівником регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine Тарасом Демкурою.

Під час зустрічі обговорили можливість промоції туристичного Тернопілля за кордоном. Саме тому Надзвичайний та Повноважний Посол завітав до нашого краю, щоб краще ознайомитися з історичними та культурними пам'ятками, а також з іншими туристичними місцинами.

«Ми маємо на меті робити промоцію вашого краю в Аргентині, де є дуже багато вихідців з України. Називатимемо таке явище «ностальгійний туризм», який може бути корисним для обох сторін, як для Тернопільщини, яка буде приймати туристів, так і для «аргентинських українців», які відвідають рідний край своїх батьків, дідів і прадідів», – зазначив під час зустрічі Надзвичайний та Повноважний Посол.

У свою чергу голова Тернопільської ОДА Степан Барна висловив підтримку у цьому питанні, позаяк Тернопільщина перш за все багата замками, яких на території області є більше 30-ти. Тому те, що Тернопільщиною зокрема та Україною загалом цікавляться за кордоном є доброю нагодою для подальшого розвитку та співпраці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Перерахунки ...
Наступна новина: Чернівчан закликають бути ...

КОМЕНТАРІ