На Тернопіллі голова ОДА дав додаткові доручення щодо підготовки до прощі у Зарваниці

На Тернопіллі голова ОДА дав додаткові доручення щодо підготовки до прощі у Зарваниці

11.07.17 17:00 0 555
Тривають останні дні підготовки до Загальнонаціональної прощі, яка традиційно відбувається в середні липня на Тернопільщини у с. Зарваниця. Під час щотижневої наради з керівниками районів голова Тернопільської ОДА Степан Барна дав доручення додатково відпрацювати маршрути руху прочан, аби їхній шлях був максимально комфортний.

«Зокрема, прошу відпрацювати пункти з водою, обов'язково залучивши облпродспожив спілку. Крім того, потрібно забезпечити чергування медиків – і при цьому у бригад повинен бути достатній запас ліків, патрульних та усіх служб, на які покладається забезпечення безпеки учасників прощі», - зазначив Степан Барна.

Також він звернув увагу голів РДА тримати постійний зв'язок з деканами, і в разі потреби надати допомогу з транспортом та іншими організаційними питаннями, які будуть виникати.

Окремо Степан Барна наголосив на необхідності до початку прощі належним чином підготувати під'їзні шляхи до Марійського духовного центру та с. Заздрість, де розміщується музей Патріарха Йосифа Сліпого.

Нагадаємо, Загальнонаціональна Проща у с. Зарваниця цього року відбудеться 15-16 липня. Вона приурочена 150-річчю коронації Зарваницької чудотворної ікони Пресвятої Богородиці та 125-річчю від дня народження Йосифа Сліпого. Віряни молитимуться за мир та цілісність України.

З програмою Прощі можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі частина ...
Наступна новина: Металлическая арматура от ...

КОМЕНТАРІ