Чернівці: Міська рада надала дозвіл фірмі «Віктор ЛТД» на викуп земельної ділянки за адресою вул. Алма-Атинська,3Б

Чернівці: Міська рада надала дозвіл фірмі «Віктор ЛТД» на викуп земельної ділянки за адресою вул. Алма-Атинська,3Б

12.07.17 09:33 0 542
Чернівецька міська рада не дослухалася до зауважень міського голови Олексія Каспрука та клопотання мешканців сусіднього будинку і 32 голосами підтвердила своє рішення про надання дозволу ТзОВ виробничо-комерційній фірмі «Віктор ЛТД» на викуп земельної ділянки за адресою вул. Алма-Атинська,3Б, площею 0,0145 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Мешканці будинку, прилеглого до об'єкту торгівлі, що належить ТзОВ ВКФ «Віктор ЛТД», клопотали не надавати такого дозволу, оскільки вважають, що підприємець після викупу землі розпочне добудову другого поверху магазину, що позбавить їх частини прибудинкової території, де граються діти, паркують свої авто мешканці.

Окремі депутати звернули увагу, що питання про дозвіл на добудову магазину за адресою вул. Алма-Атинська, 3Б міська рада наразі не розглядає, це є повноваженнями Департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин. Вони також піддали сумніву, що понад сотню підписів мешканців під зверненнями до міської ради з вимогою не надавати дозвіл на викуп земельної ділянки та добудову магазину на вул. Алма-Атинська,3-Б, є справжніми. Депутат Володимир Бешлей заявив, що серед засновників ТзОВ ВКФ «Віктор ЛТД» є депутат міської ради і вето міського голови є переслідуванням за його депутатську діяльність.

Таким чином, 32 депутати не прислухалися до зауважень міського голови, що відчуження земельної ділянки за адресою вул. Алма-Атинська, 3Б для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на користь ТзОВ ВКФ «Віктор ЛТД» може призвести до порушення прав інших співвласників житлового будинку по вул. Алма-Атинській, 3А та надали дозвіл своєму колезі депутату-підприємцю на викуп цієї земельної ділянки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За пів року прокурори ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Зарваниці ...

КОМЕНТАРІ