Чернігівський міський голова взяв участь у презентації житлового комплексу "Північний"

Чернігівський міський голова взяв участь у презентації житлового комплексу "Північний"

12.07.17 13:18 0 531
11 липня, у Чернігові під час прес-туру відбулася презентація новозбудованого будинку, який входить в житловий комплекс "Північний".

У презентації взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Олександр Атрощенко, керівництво компанії «Атлант» та інвестор, а також чернігівці, які вже придбали квартири в цьому новозбудованому будинку, що знаходиться на перетині пр. Миру і вул. Кільцевої (р-н «ЗАЗ»).

Звертаючись до присутніх, Владислав Атрошенко нагадав, що рік тому він брав участь у закладанні капсули на будівництві цього житлового комплексу. Міський голова також зазначив, що компанія «Атлант» спеціалізується на будівництві соціального житла.

- Надзвичайно приємно відзначити, що слово було практично дотримано по термінам. Зараз обсяг проданого житла сягає близько половини від загальної кількості. У планах - продовження будівництва згідно з попередньо затвердженим проектом. */blockquote

*/blockquote

Моя мета як міського голови, щоб місто розвивалося, щоб якомога більше був вибір, починаючи від соціального та закінчуючи житлом з більш дорогою ціновою пропозицією, яка б знаходилася в більш центральній частині міста. */blockquote

*/blockquote

змінюючи обличчя міста, я думаю, що забудовникам варто активніше працювати з банківськими установами, щоб пропонувати мешканцям більш лояльні кредитні програми, - зазначив міський голова. */blockquote

*/blockquote

За проектом ЖК "Північний" складатиметься з семи шістнадцятиповерхових житлових будинків загальною площею біля 40 тис.кв.м. На сьогоднішній день вже майже завершено будівництво першого будинку, який має 127 квартир. Газо- , водопостачання та опалення вже підключені.

Владислав Атрошенко звернувся до забудовників з проханням докласти всіх зусиль, щоб якомога швидше була облаштована прилегла до будинків інфраструктура.

Завершуючи зустріч, міський голова побажав всім, хто придбав у цьому будинку оселі, добра, здоров'я, успіхів та щастя у житті.

Довідково.

Компанія «Атлант» на ринку будівництва монолітної житлової нерухомості працює вже 27 років. Компанією збудовані будинки в Білорусії, Молдові, Естонії, а також в українських містах - Одесі, Кам'янець-Подільську, Києві та Київській області. Головна мета компанії – будівництво якісного, комфортного, надійного і максимально доступного житла. Завдяки можливості самостійно виконувати весь цикл будівельних робіт, компанії «Атлант» вдається вже багато років поспіль утримувати конкурентну ціну квадратного метру поряд з дотриманням якості й термінів будівництва.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ