У Кременці завершилися Всеукраїнські змагання із санного спорту на санкороликах

У Кременці завершилися Всеукраїнські змагання із санного спорту на санкороликах

12.07.17 14:21 0 599
63 спортсмени з Тернопільської та Львівської областей стали учасниками Всеукраїнських змагань із санного спорту на санкороликах серед юнаків і дівчат. Даний захід впродовж двох днів тривав у Кременці, на санній трасі навчально-спортивної бази «Колос». Тернопілля представляли кременчани – вихованці КУТОР "ТОДЮСШ із зимових видів спорту", яких готували тренери С.Кравчук, А.Малищик, Н.Казмірук та А.Заряда.

Результати наших земляків: серед спортсменів 2002-2003 років народження Юліана Туницька посіла перше місце в одномісних санях серед дівчат, а екіпаж у складі: Назарій Кравчук, Костянтин Горін, Юліана Туницька та Наталія Хитренко, здобув перемогу у командній гонці (естафета).

Серед учасників 2004-2005 років народження Богдан Бабура завоював друге місце серед юнаків в одномісних санях, а Наталя Хитренко та Вікторія Коваль розділили 1-2 місця серед дівчат. Також у цій віковій групі екіпаж у складі: Богдан Тремблюк, Богдан Гагура, Вікторія Коваль та Єлізавета Іщук виборов срібні медалі.

Серед спортсменів 2006-2007 років народження в одномісних санях серед юнаків Максим Панчук посів перше місце, а Олександр Ломакович - третє. Також бронзовою призеркою стала у цій віковій групі Дарина Федорчук серед дівчат.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація санного спорту України та управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ