Яка нижня білизна в моді в 2017 році?

Яка нижня білизна в моді в 2017 році?

13.07.17 18:30 0 1086

Сучасна нижня дамська білизна давно вже перетворилося зі звичайного зручного, натурального і лаконічного предмета гардероба в стильну і модну штучку.

В будь-якої поважаючої себе жінки має бути кілька комплектів нижньої білизни різного напрямку для певних напрямків:

  • повсякденні;
  • класичні;
  • спортивні;
  • а також сексуальні моделі.

Крім цього, якщо є проблеми з фігурою, то і для таких випадків є спеціальна нижня білизна, яка називається коригувальною. З її допомогою можна зробити талію вужчою, сідниці - округлими і апетитними, а груди - більшими.

Тим жінкам, які хотіли б в цьому році придбати ще комплекти білизни (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині http://aniele.ua/), рекомендуємо ознайомитись з основними модними тенденціями цього сезону.

Наймодніші моделі нижньої білизни 2017

Дизайнери в цьому році вирішили зробити акцент на формі, тканині та колірній палітрі. Якщо ж розглянути більш детально всі модні колекції, то звернути увагу можна на те, що цього року фахівці в області дизайну виділили кілька основних течій, в одній з яких найбільший наголос робиться на всілякий декор, наприклад: красиву і витончену вишивку, тасьму або мереживні вставки. В іншій течії більший акцент вже робиться на строгі і галантні силуети. Що ж стосується спортивної білизни, то вона відрізняється лаконічним дизайном.

Нижня білизна в романтичному стилі найбільшу свою популярність придбає ближче до спекотного літа. У романтичній лінії жіночої нижньої білизни акцент буде зроблений на: квіткові принти, ніжні візерунки, відносну скромність і легку кокетливість. Нижня білизна в романтичному стилі, прикрашена флористичними ніжними принтами допоможе створити квітучий настрій.

Не забули дизайнери і про володарок пишних форм, для яких вони створили спеціальну коригувальну колекцію нижньої білизни. Так, у багатьох колекціях побачити можна високі трусики, які не тільки допоможуть добре підтягнути живіт, але і підкреслять лінію талії, сховаю всі недоліки, зроблять фігуру більш жіночною.

Жінкам, які незадоволені своїми стегнами, напевно сподобається і ще одна річ з модної колекції - спеціальні стягуючі шортики.

Дизайнери запропонували і різні варіанти бюстгальтерів певних моделей для корекцій грудей, їх візуального зменшення або, навпаки, для додання пишності бюсту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як відкрити зоомагазин?
Наступна новина: Переваги лікування в ...

КОМЕНТАРІ