Чернігів: На ділянках по вулицях Івана Мазепи,Пушкіна та Гетьмана Полуботка буде перекритий рух автотранспорту

Чернігів: На ділянках по вулицях Івана Мазепи,Пушкіна та Гетьмана Полуботка буде перекритий рух автотранспорту

14.07.17 08:42 0 470
12 липня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради надав дозвіл ТОВ «Шляхо-будівельне управлінння №14» на перекриття руху автотранспорту під час укладання асфальтобетонного покриття на ділянці вул. Івана Мазепи (від вул. Любецька до площі Перемоги) цілодобово на період з 13 липня до 19 липня 2017 року включно.

Крім того, виконком міської ради також надав дозвіл КП «Чернігівводоканал» на перекриття руху автотранспорту під час проведення ремонтних робіт на колодязях каналізаційних та водопровідних мереж на ділянці по вул. Пушкіна (від вул. Шевченка до вул. Гетьмана Полуботка) та на ділянці по вул. Гетьмана Полуботка (від вул. Пушкіна до проспекту Миру) цілодобово на період з 17 липня до 28 липня 2017 року включно.

На цих ділянках будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові.

Комунальному шляхо-будівельному підприємству міської ради на час проведення робіт доручено забезпечити освітлення цих ділянок вулиць в нічний час.

Протягом цих днів Управління патрульної поліції у м. Чернігові забезпечуватиме нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

З огляду на це вносяться зміни до схем руху громадського транспорту у ці дні.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Абітурієнти Житомирщини ...
Наступна новина: Чернівці: Під час ...

КОМЕНТАРІ